Van uw organisator

Als onderdeel van de Zorggroep Het Huisartsenteam dragen wij graag bij aan het stimuleren van gezonde leefstijl, bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Door meer te bewegen is er namelijk veel gezondheidswinst te behalen.

In 2018 zijn we voor het eerst gestart met de wandelchallenge met groot succes en mooie persoonlijke resultaten voor onze patienten. In 2019 zijn er nog meer deelnemers gestart met nog mooiere resultaten. De beide groepjes van voorgaande jaren wandelen nu nog steeds.

Om weer meer te willen gaan bewegen kan steun uit uw omgeving extra helpen. Dus familie, vrienden en kennissen (ook zonder chronische ziekte) zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen aan deze challenge.

Wij willen onze patiënten laten ervaren dat, met/zonder een chronische ziekte, bewegen niet alleen gezond is, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Daarom willen we 1 keer per week gaan wandelen in groepsverband en kan u advies krijgen voor het zelfstandig ook nog 2 keer per week te oefenen/trainen.

We willen graag met u de uitdaging aan gaan om 26 september de wandelchallenge in Tilburg te lopen.

Met Sportieve groet,
Het Huisartenteam De Weerijs