Nationale Diabetes Challenge Festival 2019

Op zaterdag 28 september 2019 vindt het NDC Festival plaats bij De Uithof in Den Haag. Dé plek om een mooie wandeling te maken, ervaringen te delen en kennis op te doen over diabetes en bewegen! Samen met alle deelnemers uit heel Nederland sluiten we de Nationale Diabetes Challenge en Nationale COPD Challenge feestelijk af met een gezamenlijke wandeling van 3, 5, 10, 15 of 20 km.

Het NDC Festival is bedoeld voor:

  • de deelnemers en zorgprofessionals die hebben deelgenomen aan de Nationale Diabetes Challenge 2019 en de afgelopen 20 weken samen hebben gewandeld;
  • alle mensen met diabetes;
  • alle zorgprofessionals uit de eerste- en tweedelijns (diabetes)zorg;
  • alle sport- en beweegcoaches met interesse voor chronische zorg;
  • voor gasten, supporters, familieleden en geïnteresseerden.

Een toegangsbewijs voor het NDC Festival bestel je online via deze website. Eén kaartje kost €5 euro. Daarnaast betaal je €0,35 per bestelling voor het gebruik van iDeal. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festival en hebben dus geen kaartje nodig.

Wil je meer weten over het NDC Festival? Klik dan op een van de onderstaande blokken. Nog niet alle informatie is bekend, maar zal in de loop der tijd volgen op deze website. Heb je vragen en kun je jouw antwoord niet op deze website vinden? Neem dan contact met ons op via ndc@bvdgf.org.

We zien je graag op aanstaande zaterdag 28 september!

Sportieve groet,

Team NDC + NCC

U kunt hier terug naar de website van de Nationale Diabetes Challenge.