Nationale Diabetes Challenge Festival 2020

ATTENTIE!

Vanwege de coronacrisis organiseren we het NDC Festival dit jaar anders. In plaats van een landelijke afsluiting, maken we er een lokaal feestje van op alle deelnemende NDC-locaties van 2020. Meer weten over ons NDC programma van 2020 en de aangepaste maatregelen? Kijk hier...

___________________________________________

Op zaterdag 26 september 2020 vindt het NDC Festival plaats in Tilburg. Dé plek om een mooie wandeling te maken, ervaringen te delen en kennis op te doen over diabetes en bewegen! Samen met alle deelnemers uit heel Nederland sluiten we de Nationale Diabetes Challenge (NDC) en Nationale COPD Challenge (NCC) feestelijk af met een gezamenlijke wandeling van 3, 5, 10, 15 of 20 km.

Het NDC Festival is bedoeld voor alle deelnemers en organisatoren van de NDC of NCC 2020. Ook familieleden, vrienden, supporters en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Festivalticket
Toegang tot het festival kost €5,50 (incl. btw). Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festival en hebben dus geen kaartje nodig. 

Hoe kom je aan een festivalticket?

  • Doe je mee aan de NDC of NCC als deelnemer? Meld je dan hier aan bij een wandellocatie bij jou in de buurt. De kosten voor jouw deelname aan de Challenge worden door de organisator van jouw wandelgroep in betaald. Hij/ zij ontvangt jouw festivalticket via de mail, welke jij vervolgens via hen ontvangt in augustus/ september.
     
  • Heb je niet meegedaan aan de NDC of NCC maar ben je wel graag op het festival aanwezig? Bijvoorbeeld om mee te wandelen of de wandelaars aan te moedigen. Dan bestel je je ticket online via deze pagina! De ticketverkoop volgt in augustus/ september 2020.

Meer info volgt!
Informartie over het NDC Festival volgt in augustus 2020. Heb je vragen die tot die tijd niet kunnen wachten? Neem dan contact met ons op via ndc@bvdgf.org.

We zien je graag op zaterdag 26 september 2020 in Tilburg!

Sportieve groet,

Team NDC + NCC

U kunt hier terug naar de website van de Nationale Diabetes Challenge.