Bereikbaarheid

<- Terug naar de festival pagina

Adres NDC Festival
Sportcentrum De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Vervoer
De Uithof is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Voor een vlotte aankomst en vertrek adviseren we iedereen om zoveel mogelijk als groep te reizen: per bus of door zoveel mogelijk met elkaar mee rijden per auto.

Voor een goede doorstroming van auto’s en bussen richting De Uithof vragen we een ieder goed de instructies te volgen van de verkeersregelaars ter plaatsen.

Bus
Net als vorig jaar verwachten we ook dit jaar dat veel deelnemers gezamenlijk met een bus komen. Bussen kunnen aan De Uithof stoppen, waar deelnemers kunnen in- en uitstappen. Van 9:30u tot 11:00u kan de bus deelnemers afzetten. De bussen rijden vervolgens door richting het centrum van Den Haag waar zij vrij kunnen parkeren. Vanaf 16:00u kan de bus deelnemers weer ophalen. In verband met de veiligheid van de wandelaars, is eerder ophalen bij De Uithof niet mogelijk.

Auto: parkeren + route
Kom je met de auto? Op De Uithof zijn een aantal gratis parkeerplekken aanwezig. Hieronder volgt de route:

  • Vanaf de A4 neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘De Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg. U kunt gratis parkeren.
  • Komende vanuit Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag (afslag Rijswijk/Den Haag-Zuid nr. 7). U rijdt de A4 op in de richting Rijswijk. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12).
  • Komende vanuit Utrecht volgt u de A12 richting Den Haag. Op het knooppunt Prins Clausplein volgt u de A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12).

Wil je de actuele verkeersinformatie weten? Kijk dan op: ANWB – Actuele verkeersinformatie Den Haag.

Openbaar vervoer 
Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Stap uit bij halte De Uithof. Kijk op 9292.nl voor de actuele reisinformatie met het openbaar vervoer.

IMG_2843
<- Terug naar de festival pagina