Informatie

<- Terug naar de festival pagina

Festival
Tijdens het NDC Festival is er vermaak voor jong en oud. Zo kun je deelnemen aan diverse wandelafstanden, zijn er verschillende sport- en spelactiviteiten, kun je lekker en gezond eten en drinken, is er entertainment en een informatiemarkt over diabetes, sport en bewegen. Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan de wandelingen of een kijkje te komen nemen en de wandelaars aan te moedigen. 

Sportbedrijf Tilburg
Het festival wordt dit jaar georganiseerd in Sportbedrijf Tilburg.

Het adres is:
Stappegoorweg 1, 5022 DA Tilburg

Eten en drinken
Op het festivalterrein en onderweg op de wandelroutes zijn diverse kraampjes met eten en drinken aanwezig. Hier kun je onder andere koffie, thee, energierepen en broodjes kopen. Er wordt geen alcohol geschonken. 

Wandelroutes 
Tijdens het festival wordt er een 3, 5, 10, 15 en 20 kilometer route aangeboden. Iedereen kan ter plekke kiezen welke route men wil lopen. De keuze hoef je dus niet aan te geven bij het kopen van je ticket.

De routes volgen.fullsizeoutput_1179

Rustplekken
Tijdens het wandelen kom je rustplekken tegen op de wandelroute. Op de rusptlekken heb je de mogelijkheid even te zitten, wat te eten en/of drinken en naar het toilet te gaan. 

Bezemwagen
Onze eigen Camino-wandelaars lopen alle wandelroutes na. Zo weten we zeker dat iedereen over de finish komt.

Deelname op eigen risico
Deelname aan het NDC Festival is op eigen risico. 

Medische post (EHBO)
Wij dragen zorg voor een goede en medisch veilige omgeving waarin iedereen veilig kan wandelen. We hebben een uitgebreid EHBO team van professionals en vrijwilligers die samen met een evenementarts optreden bij medische calamiteiten op het festivalterrein of tijdens de wandelingen. Er zijn EHBO’ers die mobiel zijn op een EHBO-fiets en op vaste punten op de route. Op het programmaboekje komt een mobiel noodnummer te staan dat men kan bellen bij een calamiteit, waarna het EHBO-team ingezet wordt. De medische post wordt aangestuurd door huisarts Edwin Hut.

Finish en daarna
De start en de finish vinden plaats in/ rondom Sportbedrijf Tilburg. Alle wandelaars ontvangen bij de finish een medaille als aandenken. Na de finish kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Overige activiteiten
Ben je klaar met de wandelroute of ben je als supporter mee? Dan is er de hele dag een alternatief programma. Er is een diabetes informatiemarkt, een sport- en beweegplein, een podium met muziek en dans, diverse kraampjes met gezond eten en drinken en vermaak voor jong en oud. 

Vragen
Het duurt nog even voordat het zover is! Alle informatie over het NDC Festival volgt in augustus 2020. Heb je een vraag over het NDC Festival die niet kan wachten? Stel dan je vraag via ndc@bvdgf.org

Wij zien jullie heel graag op zaterdag 26 september. We gaan er gezamenlijk een feestelijke afsluiting van maken. Tot dan!

<- Terug naar de festival pagina