Informatie

<- Terug naar de festival pagina

Festival

Tijdens het NDC Festival is er vermaak voor jong en oud. Zo kun je deelnemen aan diverse wandelafstanden en krijg je toegang tot de Fanzone van het WK Volleybal. Wij nodigen je uit om naast het wandelen, ook vooral rond te kijken en andere wandelaars aan te moedigen.  

Eten en drinken

Er is een speciale tent waar eten en drinken te koop is. Daar is ook gelegenheid om te zitten. 

Wandelroutes 

De routes volgen binnenkort. Ze zullen starten vanaf Gelredome. De iets verdere afstanden doen ook de binnenstad van Arnhem aan.

 

fullsizeoutput_1179

Rustplekken

Tijdens het wandelen zijn er voldoende plekken om te rusten. Op de rustplekken heb je de mogelijkheid even te zitten, wat te eten en/of drinken en naar het toilet te gaan. 

Bezemwagen

De wandelaars die met ons in Spanje de challenge hebben gelopen, lopen alle wandelroutes na. Zo weten we zeker dat iedereen over de finish komt.

Deelname op eigen risico

Deelname aan het NDC Festival is op eigen risico. 

Medische post (EHBO)

Wij zorgen voor een goede en medisch veilige omgeving waarin iedereen veilig kan wandelen. We hebben een uitgebreid EHBO-team van professionals en vrijwilligers die samen met een evenementarts optreden bij medische calamiteiten op het festivalterrein of tijdens de wandelingen. Er zijn EHBO’ers die mobiel zijn op een EHBO-fiets en op vaste punten op de route. Op het programmaboekje komt een mobiel noodnummer te staan dat men kan bellen bij een calamiteit, waarna het EHBO-team ingezet wordt. De medische post wordt aangestuurd door huisarts Edwin Hut.

Finish en daarna

De start en de finish vinden plaats in/ rondom GelreDome Arnhem. Alle wandelaars ontvangen bij de finish een medaille als aandenken. Na de finish kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Verder kan je diverse activiteiten bijwonen of een potje volleybal gaan kijken bij het WK Volleybal voor vrouwen. Let op; voor dit laatste heb je wel specifiek tickets nodig die je alleen van tevoren kan bestellen. 

Vragen

Het duurt nog even voordat het zover is! Alle informatie over het NDC Festival volgt in de komende tijd. Heb je een vraag over het NDC Festival die niet kan wachten? Stel dan je vraag via ndc@bvdgf.org

Wij zien jullie heel graag op zaterdag 24 september. We gaan er gezamenlijk een feestelijke afsluiting van maken. Tot dan!

<- Terug naar de festival pagina