Tickets NDC Festival

Iedereen die naar het NDC Festival komt heeft een ticket nodig. Tickets zijn te bestellen via deze link. Overleg met je wandelgroep hoe jullie de tickets regelen; iedereen voor zich of wellicht koopt de organisator van de wandelgroep de tickets. De tickets voor het NDC Festival geven ook gratis toegang tot het WK Volleybal voor vrouwen. Na de wandeling kun je de volgende wedstrijden gaan kijken:  

  • 13:00 uur        Wedstrijd Turkije – Thailand  
  • 14:00 uur        Wedstrijd België – Puerto Rico  
  • 15:30 uur        Wedstrijd Italië – Kameroen  

Tickets kunnen zowel op mobiel getoond worden als geprint meegenomen worden. Zorg ervoor dat alle deelnemers bij het verlaten van de bus/auto beschikken over hun eigen ticket voor toegang tot het festivalterrein. De tickets worden per deelnemer gescand bij de ingang.

LET OP! 

In verband met de bereikbaarheid van GelreDome vragen we de wandelgroepen zoveel mogelijk met eigen bussen te komen. Bij GelreDome zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bussen. Koop tijdig een GelreDome bus ticket, want op=op. Ook als de bus de wandelgroep alleen maar afzet en op komt halen moet er een bus ticket gekocht worden. Meer informatie over het bestellen van bus- en parkeertickets lees je hier.

 

< Terug naar de NDC Festivalpagina