Montfoort Vitaal

Laan van overvliet 9, 3461 HE Linschoten

Van uw organisator

Met de Nationale Diabetes Challenge willen we de inwoners van de gemeente Montfoort op een leuke manier kennis laten maken met wandelen en daarmee het werken aan een gezonde leefstijl. We hebben reeds ervaren dat het ontmoeten van gelijkgestemden motiveert en enthousiasmeert om te gaan en blijven wandelen. Ook hebben we gezien en gemeten dat deelnemers daadwerkelijk hun leefstijl verbeteren door meer te bewegen.

Leefstijl- en vitaliteitscoach Barbara Griffioen, Praktijkondersteuners van huisartsenpraktijken Linschoten en Montfoortde BuurtsportcoachFysiotherapiepraktijk ADFYS, Fysiotherapeut Irma van Dam en Sportmasseur Daniëlle Cabri slaan de handen ineen om onder de vlag van Montfoort Vitaal de nationale Diabetes Challenge in Linschoten en Montfoort te organiseren.

Dit gaan we doen door samen met deelnemers én zorgverleners iedere week te wandelen. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

Kom ook in beweging en wandel mee!


Wilt u deelnemen aan de online informatieavond op maandag 10 mei 2021 van 19.30-20.30 uur? Meld u aan via deze link, dan ontvangt u een link naar de online meeting.

IMG_5464 HAP Linschoten 4 HAP montfoort

irmavandam-fysio-logo3-1

Final de wandeltrainer 4 Logo klein Danielle Cabri logo blauw - witte letters (006