Overzicht webinar NDC 2020

9 januari 2020

Stap voor stap nemen we u mee in de organisatie van de Diabetes Challenge in uw wijk

Anders dan afgelopen jaren informeren we u - de lokale organisator -gefaseerd over het opzetten en organiseren van een Diabetes Challenge in uw wijk. Dit doen wij door middel van live online informatiebijeenkomsten, de zogeheten webinars. Kijkt u met ons mee?

Hoe kan ik de webinars volgen?
Wanneer u zich hier als lokale organisator heeft aangemeld, ontvangt u automatisch maandelijks van ons een nieuwsbrief via de mail. Deze nieuwsbrief bevat een link naar het daaropvolgende webinar. Heeft u zich (nog) niet aangemeld als orginasator, maar wilt u wel het volgende webinar bijwonen? Meldt u dan hier aan voor de NDC-nieuwsbrief. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de komende webinars!

Noteer vast in de agenda!
Hieronder volgt het overzicht van de komende webinars.

  • 09 januari - Introductie NDC & Samenwerken: In een uur tijd leggen we u uit wat de NDC is, wat het u oplevert en waarom samenwerken zo belangrijk is. We geven u tips en tricks waar u direct mee aan de slag kunt. Het webinar is hier terug te kijken.
  • 28 januari 16:00u - Motivatie: Waarom is het lastig mensen te motiveren in beweging te komen? En hoe kan de NDC u daarbij helpen? Bekijk de presentatie van dit webinar terug via de link in deze nieuwsbrief
  • 17 maart - Informatiebijeenkomst organiseren: Wat is het belang van een lokale informatiebijeenkomst? En hoe kunt u deze het beste organiseren? Wij geven tips!
  • 01 september - NDC Week & Festival: Bent u klaar voor het slotfeest van de Nationale Diabetes Challenge? Wij vertellen u wat u kunt verwachten en hoe u zich het beste voorbereid!
  • 24 november - In beweging blijven: De NDC 2020 is aan haar einde! Hoe motiveert u deelnemers zelfstandig te blijven bewegen? En hoe ziet de NDC 2021 eruit?

Wat levert het op (1)