Livesessie 'Corona & Diabetes' op 1 en 2 april

1 april 2020

Neem deel aan de livesessie 'Corona & Diabetes op 1 en 2 april

En volg het laatste nieuws over corona en diabetes type 2!

Langzaam druppelt er steeds meer informatie binnen vanuit China en Italië. Informatie die interessant is voor mensen met diabetes type 2 (suikerziekte) en voor hun zorgverleners. Tijdens een online bijeenkomst willen we die informatie graag met je delen.

Ik ben zorgverlener

Volg op 1 april om 21:00u de livesessie via deze link

Het zijn complexe en belastende weken voor zorgprofessionals. Onder hen zijn er veel onzekerheden en leven er vragen over het COVID-19 virus. 

Op woensdag 1 april van 21.00u tot 22.00u organiseren we een online bijeenkomst (webinar) over de effecten van het COVID-19 virus voor zorgverleners en voor mensen met diabetes type 2. We laten deskundigen aan het woord over de belangrijkste inzichten op dit moment. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen. Komt het moment van de livesessie je niet uit? De bijeenkomst is later terug te kijken. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Als Bas van de Goor Foundation nemen we hier graag het voortouw in om deze bijeenkomst te faciliteren. We werken hierin samen met o.a. DVN, Diabetes Fonds, V&VN, InEen, NVvPO, NDF en Novo Nordisk. We geloven erin om in tijden als deze samen op te trekken.

Ik heb diabetes type 2 (suikerziekte)

Volg op 2 april om 18:30u de livesessie via deze link

Als u diabetes heeft, heeft u misschien veel vragen over wat het coronavirus voor u betekent. Inmiddels leren we steeds meer uit andere landen. Deze kennis willen we graag met u delen. Dat doen we via een online informatiebijeenkomst op donderdag 2 april van 18.30u tot 19.30u. U kunt meekijken via een telefoon, tablet, laptop of PC. U heeft alleen een goede internetverbinding nodig. 

Komt het moment van de livesessie je niet uit? De bijeenkomst is later terug te kijken. Houd daarvoor onze website in de gaten.