Neem deel aan het volgende webinar: Motiveren

15 januari 2020

Met de Nationale Diabetes Challenge hebben we het doel mensen in beweging te brengen. Maar dat is soms best lastig! In ons aankomend webinar geven we je tips en tricks voor het motiveren van samenwerkingspartners en deelnemers om in beweging te komen. Kijk mee, leer en pas toe!

Wat?
Online informatiebijeenkomst over het motiveren van samenwerkingspartners en deelnemers om in beweging te komen. Thema's:

  • Leer van anderen. We delen praktische tips van lokale organisatoren van de Diabetes Challenge.
  • Hoe werkt het brein? Psycholoog Sasja Huisman vertelt!
  • Anderen motiveren. Hannah Regeer neemt u mee in de fases van gedragsverandering en legt uit hoe de belemmeringen, die mensen ervaren om in beweging te komen, zijn te keren.

Wanneer?
Op 28 januari tussen 16:00u en 17:00u gaan we via Zoom live met ons webinar.  U kunt live aanhaken en direct al u vragen stellen, of het webinar op een later moment rustig terug kijken.

Hoe neem ik deel?
Dit webinar is bedoeld voor zorg-, sport- en welzijnsprofessionals die lokaal een Diabetes Challenge organiseren, of van plan zijn dit te doen.

Wanneer u zich hier als lokale organisator heeft aangemeld of al eerder heeft deelgenomen aan één van onze webinars ontvangt u ongeveer een week voor tijd automatisch van ons een uitnoding voor het aankomende webinar. Heeft u zich (nog) niet aangemeld als orginisator, maar wilt u wel het volgende webinar bijwonen? Meldt u dan aan door de volgende gegevens met ons te delen via ndc@bvdgf.org: naam, mailadres, functie, locatie.

Volg ook de volgende webinars!
Klik hier voor een overzicht van de volgende webinars.