Neem deel aan het volgende webinar

15 januari 2020

Neem deel aan het webinar van 17 maart 16:00u

Is uw locatie aangemeld voor de Nationale Diabetes Challenge 2020? Heeft u een team om zich heen verzameld waarmee u de challenge wilt organiseren in de wijk? En lukt het met de werving van deelnemers? Maak u dan klaar voor de informatiebijeenkomst in uw wijk en bereid u voor op de eerste wandeltraining! Zet de eerste stap en volg ons volgend webinar.

Wat?
Online informatiebijeenkomst over het organiseren van een informatiebijeenkomst en de eerste wandeltraining.

Wanneer?
Op 17 maart tussen 16:00u en 17:00u gaan we via Zoom live met ons webinar 'Informatiebijeenkomst & de eerste wandeltraining'. U kunt live aanhaken en direct al u vragen stellen, of het webinar op een later moment rustig terug kijken.

Hoe neem ik deel?
Dit webinar is bedoeld voor zorg-, sport- en welzijnsprofessionals die lokaal een Diabetes Challenge organiseren, of van plan zijn dit te doen. Het webinar volgt u via deze link live op 17 maart om 16:00u.

Tip! Zet de link vast in je favorieten en zorg dat u op 17 maart 10 minuten voor aanvang ingelogd klaar zit achter de laptop in een rustige ruimte met goede WiFi.

Wanneer u zich hier als lokale organisator heeft aangemeld of al eerder heeft deelgenomen aan één van onze webinars ontvangt u ongeveer een week voor tijd automatisch van ons nog eens een uitnoding voor het aankomend webinar. Heeft u zich (nog) niet aangemeld als organisator, maar wilt u wel op de hoogte gehouden worden van de komende webinars? Meld u dan hier aan voor de NDC-nieuwsbrief.

Het moment van het webinar komt mij niet uit
Bent u op pad tijdens het webinar? Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het webinar nog eens later terug kijken? Geen probleem! Wanneer u zich heeft aangemeld als organisator of heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ontvangt u na het webinar van ons de opname van het webinar.

Volg ook de volgende webinars!
Klik hier voor een overzicht van de volgende webinars.