Zelfstandig aan de slag

1 augustus 2020

Naast onze collectieve leefstijlinterventie, bieden we nu ook gratis beweegaanbod waarmee u zelfstandig aan de slag kunt. Op deze pagina geven we een overzicht.

1. Zelfstandig wandelen met Jouw Wandeluitdaging

Loopt u liever alleen? Of is er geen wandelgroep bij u in de buurt? We bieden deelnemers de mogelijkheid om t/m eind september gratis aan de slag te gaan met Jouw Wandeluitdaging. Jouw Wandeluitdaging is ons online wandelprogramma, dat deelnemers uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij hen past. Via de mail ontvangt u elke maand een wandelschema met trainingen en leuke tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl. En dat voor een halfjaar lang! Ga naar Jouw Wandeluitdaging voor meer informatie en gratis aanmelden.

2. De beweegkaart voor thuis

Samen met SamenGezond maakten we een beweegkaart met inspiratie en oefeningen om thuis te bewegen. Het werkt simpel:

  1. Download hier de beweegkaart
  2. Printen
  3. Ophangen
  4. Bewegen
  5. Afvinken!

3. Laat u inspireren door andere wandelaars

Beweeg alleen, maar doe het ook een beetje samen! Word hier lid van onze besloten Facebook-groep en laat u inspireren en motiveren door de bijna 1.000 leden die hier dagelijks hun wandelervaring en -tips delen.

Wilt u toch wel samen aan de slag met een wandelgroep? Kijk dan hier voor een locatie bij u in de buurt en meld u gratis aan. 

Voor vragen over ons beweegaanbod mailt u naar ndc@bvdgf.org.

zelfstandig(3)