Zelfstandig aan de slag

20 oktober 2020

Naast onze collectieve leefstijlinterventie, bieden we deelnemers nu ook gratis beweegaanbod waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Op deze pagina geven we een overzicht.

1. Zelfstandig wandelen met Jouw Wandeluitdaging

Liever alleen wandelen dan in een groep? Of is er geen wandelgroep bij jou in de buurt? We bieden deelnemers de mogelijkheid om t/m eind september gratis aan de slag te gaan met Jouw Wandeluitdaging. Jouw Wandeluitdaging is ons online wandelprogramma, dat deelnemers uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij hen past. Via de mail ontvang je elke maand een wandelschema met trainingen en leuke tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl. En dat voor een halfjaar lang! Ga naar Jouw Wandeluitdaging voor meer informatie en gratis aanmelden.

2. De beweegkaart voor thuis

Samen met SamenGezond maakten we een beweegkaart met inspiratie en oefeningen om thuis te bewegen. Het werkt simpel:

  1. Download hier de beweegkaart
  2. Printen
  3. Ophangen
  4. Bewegen
  5. Afvinken!

3. Laat je inspireren door andere wandelaars

Beweeg alleen, maar doe het ook een beetje samen! Word hier lid van onze besloten Facebook-groep en laat je inspireren en motiveren door de bijna 1.000 leden die hier dagelijks hun wandelervaring en -tips delen.

Wil je toch wel samen aan de slag met een wandelgroep? Vanaf het voorjaar starten we weer met de wekelijkse wandelingen! Kijk hier voor een locatie bij jou in de buurt en meld je gratis aan. Deze wandellocaties zullen zich in de loop van de tijd aanvullen.

Voor vragen over ons beweegaanbod mail je naar ndc@bvdgf.org.

zelfstandig(3)