Gratis online informatiebijeenkomst

14 januari 2021

Van start met de NDC 2021!
We zijn van start met de Nationale Diabetes Challenge 2021! Dat betekent dat jij je als zorg-, sport- of welzijnsprofessional je locatie aan kunt melden en van start kunt met je eigen Challenge in jouw wijk. Je gaat op zoek naar samenwerkingspartners uit de wijk en begint met de organisatie van de wekelijkse wandelingen, waarvoor je ook deelnemers zal werven. De Bas van de Goor Foundation ondersteunt jou gedurende dit hele traject, zodat jij in de eerste week van mei klaar bent voor de start van de eerste wandelingen.

De NDC van mei t/m september
Vanaf mei begeleid je samen met andere professionals deelnemers 20 weken lang bij hun wandelchallenge. Naast wandelen zullen ook andere leefstijlfactoren dan bewegen aanbod komen. Op deze manier ondersteun je deelnemers op een leuke en laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl! Ook hierin ontvang je ondersteuning en tips van de Bas van de Goor Foundation. En krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende webinars! Na 20 weken sluiten alle locaties uit het land de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Uiteraard staat ook hier de Bas van de Goor Foundation klaar om er feestje van te maken voor alle organisatoren en deelnemers en bieden we deelnemers de mogelijkheid hun stappen in de goeie richting voort te zetten. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Je werkt samen met andere professionals uit de wijk om van jouw Diabetes een succes te maken. Samen in beweging voor een gezonde toekomst!

Het antwoord op al je vragen
We begrijpen dat met deze woorden nog niet alles duidelijk is. Dat je als huisarts vragen hebt over de onderzoeksresultaten van de Nationale Diabetes Challenge. Dat je je als praktijkondersteuner kunt afvragen waar je moet beginnen met organiseren. En dat je als buurtsportcoach je afvraagt hoe je deelnemers voor de wandelingen werft. Daarnaast speelt natuurlijk ook corona en de daarbij behorende maatregelen een rol in jouw vragen! Al deze vragen en onderwerpen komen aan bod in onze online informatiebijeenkomsten van 4 en 9 maart. We nodigen jou dus van harte uit aan een van deze bijeenkomsten deel te nemen en zo samen het gesprek aan te gaan. Zien we je virtueel verschijnen? Meld je hier gratis en vrijblijvend aan. Hopelijk tot dan! Heb je tot die tijd vragen? Kun je uiteraard bij ons terecht via de mail: ndc@bvdgf.org. Daarnaast kun je ook eens op deze website rondklikken voor meer informatie.

 

42B58A42-5D5A-4F72-BA07-E5CF782D9766_1_201_a