Informatieavonden NDC 2022

22 december 2021

Op 10 januari starten we weer met de organisatie van de Nationale Diabetes Challenge. Vanaf dat moment tot en met maart is het mogelijk om je in te schrijven als locatie. Ben je zorg- of beweegprofessional en wil je meedoen, zorg dan dat je je inschrijft!

Waar schrijf ik mij dan voor in en hoe?

Wil je graag een locatie opstarten om een wandelgroep te starten voor mensen met diabetes? Of eventueel meerdere wandelgroepen? Dat kan. Via deze link kan je je inschrijven. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, krijg je hiervan een bevestiging. Tevens krijg je een pakket opgestuurd waarmee je aan de slag kan gaan om wandelaars te gaan werven voor jouw wandelgroep(en). Daarnaast krijg je toegang tot je eigen pagina hier waar je deelnemers naar toe kan verwijzen voor meer informatie. Op deze website vind je alle informatie om aan de slag te gaan en je voor te bereiden. Heb je toch nog vragen, dan helpen wij je graag. Ga naar de contactpagina om contact met ons op te nemen.

Hoe schrijf ik je mij in?

Inschrijven gaat heel eenvoudig. Je schrijft je in als deelnemende praktijk of als zelfstandige. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Nationale Diabetes Challenge, over het effect ervan, wat het van je vraagt om te organiseren en vooral ook wat het oplevert? Je kan altijd contact met ons opnemen of je kan je inschrijven voor de informatiebijeenkomst die we organiseren op woensdagavond 23 maart om 19:30 uur.

Graag tot dan!