NDC informatiebijeenkomst Den Haag op 15 maart

2 maart 2022

De voorbereidingen voor de Nationale Diabetes Challenge Den Haag zijn gestart. Inschrijven als wandellocatie is vanaf nu mogelijk. Voor geïnteresseerde professionals in Den Haag is er een (online) informatiebijeenkomst op dinsdag 15 maart 2022. 

In stedelijke aanpak Den Haag wordt intensief samengewerkt met de Gemeente Den Haag, Menzis, GGD Haaglanden, zorggroep Hadoks en Lijn1Haaglanden om zoveel mogelijk inwoners in de regio met (een verhoogd risico op) diabetes in beweging te brengen en te houden. De 20-weekse Diabetes Challenge wordt hierbij als middel ingezet waarbij we toewerken naar een afsluiting van de challenge op zaterdag 24 september 2022. 

Wanneer?

De online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 15 maart. Om 15.30 uur is er voor professionals en vrijwilliger die nog niet eerder kennis hebben gemaakt met de NDC een informatiesessie. Van 16:00 uur tot 17:00 uur bespreken we de plannen die er zijn in Den Haag en informaren we je welke ondersteuning je kunt verwachten vanuit de organisaties in de samenwerking. Uiteraard is er voldoende tijd voor het stellen van vragen zodat jij van jouw lokale NDC een succes kunt maken. 

Wil je hier bij zijn? Schrijf je in via deze link. Na inschrijving ontvang je de Zoomlink. 

Voor vragen of meer informatie over de bijeenkomst kun je ook contact opnemen met Mariëlle Durieux, regio regisseur van de Nationale Diabetes Challenge Den Haag via marielle@bvdgf.org.

Je kunt ook direct jouw wandellocatie aanmelden via www.nationalediabeteschallenge.nl/denhaag