19 april inspirerende avond voor wandelbegeleiders en organisatoren

1 april 2022

Op dinsdagavond 19 april 2022 organiseert de Bas van de Goor Foundation in samenwerking met de partners in Twente een inspirerende avond voor alle wandeltrainers, wandelbegeleiders en organisatoren in Twente. 

Voor wie
Iedereen die een Diabetes Challenge wandelgroep in Twente organiseert of begeleidt als professional of als vrijwilliger is van harte welkom. Daarnaast mogen wandeltrainers van andere Twentse wandelprogramma's zoals Kuier Deur, Gezond Natuurwandelen in Oldenzaal en Fitstap in Almelo zich aanmelden. 

Sprekers
We hebben twee inspirerende sprekers voor deze avond die met jullie in gesprek en aan de slag gaan. 

  • Bas van de Goor (Bas van de Goor Foundation), over het belang van bewegen bij diabetes en het effect van bewegen op de aandoening en op het welzijn van mensen met diabetes. 
  • Martijn Mensink (Mindful Running en Mindful Walking coach), over aandacht besteden aan een goede ademhaling en mindfulness tijdens het wandelen. Hoe kun je dit inzetten voor nog meer effect op lichaam én geest tijdens en na het wandelen. 

Praktische informatie
Op 19 april staat vanaf 18.15 uur de koffie en thee klaar bij Sportcafé de Derde Helft op 't Wooldrik in Borne. Het programma is (deels buiten) van 18.30 uur tot 20.30 uur. 

Aanmelden is noodzakelijk! 

Meld je hier aan.