Inspirerende avond voor wandeltrainers 11 mei in Arnhem

11 april 2022

N.B. onderstaande avond wordt verplaatst vanwege de drukke periode voor de wandeltrainers en -begeleiders en te weinig aanmeldingen. Heb je interesse, stuur gerust een mail naar marloes@bvdgf.org

Op woensdagavond 11 mei 2022 organiseert de Bas van de Goor Foundation in samenwerking met de partners in Arnhem een inspirerende avond voor alle wandeltrainers, wandelbegeleiders en organisatoren in Arnhem. 

Voor wie
Iedereen die een Diabetes Challenge wandelgroep in Arnhem organiseert of begeleidt als professional of als vrijwilliger is van harte welkom. Daarnaast mogen wandeltrainers van andere Arnhemse wandelprogramma's zoals Gezond Natuurwandelen en Wandelen in de wijk zich aanmelden. 

Sprekers
We hebben twee inspirerende sprekers voor deze avond die met jullie in gesprek en aan de slag gaan. 

  • Bas van de Goor (Bas van de Goor Foundation), over het belang van bewegen bij diabetes en het effect van bewegen op de aandoening en op het welzijn van mensen met diabetes. 
  • Dianne Schutmaat (Mindful Running en Mindful Walking coach), over aandacht besteden aan een goede ademhaling en mindfulness tijdens het wandelen. Hoe kun je dit inzetten voor nog meer effect op lichaam én geest tijdens en na het wandelen. 

Praktische informatie
Op 11 mei staat vanaf 18.15 uur de koffie en thee klaar bij Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Het programma is (deels buiten) van 18.30 uur tot 20.30 uur.