Energieboost

7 mei 2018

Wie krijgt er nu geen energie in het voorjaar? Na de koude en donkere winter is ineens alles weer groen, schijnt de zon, staat de tuin weer in bloei. Zo voelt de NDC voor ons ook. Al het werk dat we er vanaf de winter in steken om alles voor te bereiden komt in het voorjaar tot bloei. Eerst zaaien, dan oogsten.

Al bijna 200 locaties zijn aangemeld voor de Nationale Diabetes Challenge. Er zijn nu al meer deelnemers dan er vorig jaar meeliepen en iedere dag komen er nog nieuwe mensen bij. Op de meeste locaties zijn de wandelingen inmiddels gestart en de eerste enthousiaste verhalen komen bij ons binnen. 

Wij zijn blij en dankbaar dat er weer zoveel zorg- en sportprofessionals bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om samen te gaan bewegen. Samen verdubbelen we die voorjaarsenergie. Want als je door die prachtige natuur ook nog samen gaat bewegen, dat geeft pas écht energie!

We wensen iedereen ontzettend veel wandelplezier en lezen met een brede glimlach al jullie verhalen op facebook, in mailtjes en in talloze artikelen in de lokale media. Dat geeft ons de energie om er iedere dag weer vol tegenaan te gaan!