Informatiesessies NDC 2017

21 december 2016

We gaan van start met de Nationale Diabetes Challenge 2017! Dat doen we allereerst met een aantal informatiebijeenkomsten voor zorgprofessionals die overwegen mee te gaan doen.

Tijdens een informatiebijeenkomst hoort u wat er van u verwacht wordt als u een lokale diabetes challenge wil opstarten. Maar natuurlijk ook wat u van ons mag verwachten. Wij helpen u namelijk met het in een paar stappen aanmaken van uw eigen evenement. U krijgt onder andere uw eigen website, communicatiematerialen, trainingsschema's, contactgegevens van instanties bij u in de buurt die u kunnen helpen en onze ondersteuning via mail en telefoon. Zo hopen we u zoveel mogelijk zorgen en organisatie uit handen te nemen, zodat u zich kan richten op het wandelen met de deelnemers.

De informatiebijeenkomsten vinden in januari en februari plaats. Vervolgens gaan lokale organisaties met onze hulp aan de slag met de voorbereidingen en het werven van deelnemers. Eind april of begin mei starten de wandeltrainingen, om eind september klaar te zijn voor een vierdaagse finale als afsluiting. De laatste dag van die vierdaagse organiseren wij de slotafstand op het Nationale Diabetes Challenge Festival.

Alvast meer weten over de Nationale Diabetes Challenge? Kijk dan eens verder op deze site. U kunt hier ook het document Resultaten NDC 2016 downloaden. Daarin leest u wat het effect van de NDC is geweest op het leven en de gezondheid van de deelnemers in 2016. Zonder onbescheiden te willen zijn denken wij dat die resultaten genoeg zullen zijn om u te overtuigen in 2017 ook mee te doen.

Meld u hier aan voor de informatiebijeenkomst van uw keuze. Er zijn vijf opties:
19 januari 2017        Philips Stadion Eindhoven
26 januari 2017        Sportstad Heerenveen
27 januari 2017        Van der Valk Hotel Ridderkerk
2 februari 2017         Sportcentrum Papendal, Arnhem
3 februari 2017         Amsterdam Arena

We hopen u begin 2017 te mogen ontmoeten!