Op naar de finale!

6 september 2018

'Mensen worden blij van andere mensen blij maken.' Het is de gedachte achter vele goede doelen en grotendeels ook de basis van het succes van de Nationale Diabetes Challenge. Want dat zowel organisatoren als deelnemers er blij van worden is duidelijk. Op weg naar het festival delen we een paar voorbeelden die ons veel energie geven met jullie:

  • In Zierikzee doet Fysant Manuele- & Fysiotherapie mee. Zij organiseren naast de wandelingen ook regelmatig andere leuke activiteiten die een link met gezonde leefstijl hebben. Zo haden ze laatste een kookworkshop georganiseerd voor de deelnemers.
    Schermafdruk 2018-09-06 12.28.52
  • In Lobith vond de wandelgroep dat ze wel iets meer konden doen dan alleen wandelen. Een lokale bootcamptrainer werd bereid gevonden om voor een vriendelijke prijs elke week een bootcamptraining te geven aan de NDC-deelnemers. En dus slepen ze nu ook met autobanden, trekken touw, spingen door ladders en hebben vooral heel veel plezier met elkaar terwijl ze aan hun gezondheid werken. Deelneemster Carina deed verslag voor wandelmagazine.
    IMG_4769
  • Nijkerk doet al jaren mee en organiseerde dit jaar een grootse finale. Zij sloten af met een zesdaagde waarin de deelnemers iedere dag 15 km liepen! Ze werden feestelijk onthaald. Bekijk hier een leuk verslag

Hebben jullie de tickets voor de finale op 29 september al besteld? We kijken ernaar uit om jullie te zien op het festival! Hier vind je alle info en de link naar de ticketverkoop: http://www.nationalediabeteschallenge.nl/festival