Wandel door en schrijf je in voor de NDC Night Walk op 21 december

17 oktober 2018

Ook in de winter kun je blijven wandelen. Speciaal voor onze Nationale Diabetes Challenge deelnemers is er dit jaar de NDC Night Walk op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Neem je deel via de Bas van de Goor Foundation dan kost dat slechts €7,50. Dat is tot wel €10 korting!!

Op vrijdagavond 21 december 2018 organiseert Papendal in samenwerking met WE-link de 2e editie van de Papendal Night Run & Night Walk | Christmas Edition. WIj zjn er trots op als goed doel verbonden te zijn aan dit evenement.

Doe mee aan dit spetterende, nachtelijke loopavontuur op het sportterein waar normaal gesproken sporters als Dafne Schippers en Churandy Martina trainen. Je kunt 5 of 10 km wandelen, terwijl je onderweg spectaculaire licht- en muziekzones passeert. Pak die kans om tijdens deze wandeling -met een hoog fun gehalte- voor een speciale NDC wintereditie medaille te gaan! 

Bekijk hier de beelden van vorig jaar. Toen was er nog alleen een hardloopeditie. Dit jaar dus voor het eerst ook een wandeleditie. 

Als je je inschrijft via onze foundation krijgt je:

  • 5 km parcours met keuze uit 2 afstanden: 5km (1 ronde) of 10km (2 ronden)
  • spectaculaire start op de atletiekbaan van Papendal
  • muziek en toffe geluidseffecten tijdens je run
  • toegang tot The Christmas Factory #OpPapendal
  • warme chocolademelk na de run/walk
  • toegang tot het eindfeest #OpPapendal

Programma
18.00 – 20.00 uur: Christmas Factory is open
18.15 uur: ontvangst en registratie nightwalk
18.45 uur: warming up nightwalk deelnemers
19.00 uur: start nightwalk 5 km
19.30 uur: ontvangst & registratie nightrun voor zowel de 5 als de 10 km
20.00 uur: warming up nightrun voor zowel de 5 als de 10 km
20.15 uur: start night run 5km
20.30 uur: start night run 10 km
20.00-23.00 uur: after party

Inschrijven
Je kunt je inschrijven op de website van de Bas van de Goor Foundation door op deze link te klikken. Klik rechtsboven in het scherm op inschrijven.

Praktisch
Loop je met de Bas van de Goor Foundation mee, dan vinden we het natuurlijk leuk als je dat in ons shirt doet. Nog geen shirt? Tijdens het evenement zijn ze voor een gereduceerd tarief te krijgen in onze stand. 

Tijdens het eindfeest zijn consumpties voor eigen rekening. Ook drankjes en hapjes tijdens je bezoek aan The Christmas Factory zijn voor eigen rekening. Voor The Christmas Factory geldt dat je alleen met muntjes kunt betalen (deze kun je in het hotel kopen). Tijdens het eindfeest kun je betalen met contant geld of pin.