Laat u informeren over de NDC 2019 tijdens de online infobijeenkomst

3 december 2018

De inschrijving voor de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2019 is gestart! Wij begrijpen het als u nog vragen heeft. Daarom organiseren wij in januari vier online informatiebijeenkomsten, waarin wij u alles vertellen over onze plannen van 2019. U bent van harte uitgenodigd om aan een van onze online bijeenkomsten deel te nemen!

De online informatiebijeenkomsten vinden plaats op 17 januari en 24 januari. Per dag organiseren we twee verschillende informatiebijeenkomsten. De een is gericht op potentiële, nieuwe organisatoren. In deze bijeenkomst vertellen we wat de NDC is en hoe deze challenge van start tot finish verloopt.

De andere informatiebijeenkomst is gericht op oud NDC organisatoren. Tijdens deze bijeenkomst staan vooral de knelpunten en succesfactoren van de organisatie van afgelopen NDC’s centraal.

Informatiebijeenkomst in een nieuw jasje!
Meedoen aan de NDC levert veel energie op. Maar de organisatie kost ook tijd. Daarom zijn wij steeds op zoek naar manieren om u zo goed mogelijk te ondersteunen. De informatiebijeenkomst vindt dit jaar daarom online plaats. Zo kunt u gewoon vanuit werk of huis horen wat de plannen voor 2019 zijn. Komt het moment van de online bijeenkomst u niet uit? Dan kijkt u later op een rustig moment alles nog eens terug.

Schrijf u via deze link in voor de online informatiebijeenkomst. Hier vindt u ook de tijden van en verdere informatie over de bijeenkomst.

Meedoen met de NDC 2019
Overtuigd en al voldoende geïnformeerd? Direct inschrijven voor de Nationale Diabetes Challenge 2019 kan ook! Schrijf u hier in voor NDC 2019.