Over ons

Onze missie

Wij van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) hebben de missie om mensen met diabetes in beweging te brengen naar een betere kwaliteit van leven. Wij ervaren en zien namelijk dat bewegen een positief effect heeft op diabetes, zoals op de bloedsuikerwaardes en het medicijngebruik. Bewegen of sporten met diabetes kan echter best lastig zijn. Daarom bieden wij een laagdrempelige opstap naar bewegen: de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Voor kinderen en volwassenen met diabetes bieden we ook nog andere activiteiten aan.

Het team

Vanuit het team van de Bas van de Goor Foundation zetten o.a. Jeroen, Mariëlle, Marloes, Tjebbe, Nikki en Ingrid zich met veel gedrevenheid en enthousiasme dagelijks in voor de NDC. Dit team houdt zich o.a. bezig met het ondersteunen van lokale organisaties en de professionals in de wijk bij het opzetten en organiseren van een lokale Diabetes Challenge. Grote kans dat u als organisator dus één van onze collega's treft! Bijvoorbeeld tijdens één van onze online sessies, een informatiebijeenkomst in het land, via de mail of telefoon of met de wandelschoenen aan op uw NDC-locatie. 

Uiteraard zijn Bas en de rest van het team nauw betrokken bij de NDC. Maak hier kennis met het hele BvdGF team en onze andere activiteiten.

We kunnen het niet alleen!

Het Leids Universitair Medisch Centrum ondersteunt het team met onderzoek naar de effecten van de NDC. Daarnaast maken onze vrijwilligers en ambassadeurs en de professionals in de wijk de NDC ieder jaar weer een succes! 

Kunnen wij je helpen?

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Stuur ons een bericht.