Over ons

Onze missie
Wij van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) hebben de missie mensen met diabetes in beweging te brengen naar een betere kwaliteit van leven. Wij ervaren en zien namelijk dat bewegen een positief effect heeft op diabetes, zoals op de bloedsuikerwaardes en het medicijngebruik. Bewegen of sporten met diabetes kan echter best lastig zijn. Daarom bieden wij een laagdrempelige opstap naar bewegen: de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

Het team
Binnen de BvdGF zet een team van vijf man zich met veel gedrevenheid en enthousiasme zich dagelijks in voor de NDC. Dit team ondersteunt de professionals in de wijk bij het opzetten en organseren van een lokale Diabetes Challenge. Grote kans dat u als organisator dus een van onze collega's treft! Bijvoorbeeld tijdens één van onze online sessies, een informatiebijeenkomst in het land, via de mail of telefoon of met de wandelschoenen aan op uw NDC-locatie.

We kunnen het niet alleen!
Vanuit het LUMC ondersteunt Hannah het team met haar onderzoeken over de NDC. Daarnaast maken onze vrijwilligers en ambassadeurs en de professionals in de wijk de NDC ieder jaar weer een succes!

93F083CB-C3D1-4C7A-8847-128356562DC0_1_201_a

Kunnen wij u helpen?
Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht! Stuur ons een bericht.