Wandelchallenge Hilversum 2021

Rondom Hilversum 1, 1111 Hilversum

Van uw organisator

Beste wandelaars en andere geïnteresseerden,

 

Deelname aan deze wandelchallenge bevordert niet alleen een actieve leefstijl, maar is toegangelijk voor iedereen, jong en oud, met of zonder (chronische) aandoening en vooral de gezelligheid staat voorop, want zo hou je het het langst vol.

Dit jaar willen wij (3 GEZen en de gemeente Hilversum) weer een wandel challenge organiseren. We houden ons daarbij vanzelfsprekend aan de voorschriften van het RIVM. Zo kunnen we toch buiten veilig in beweging blijven.

We starten dit jaar op 3 mei op 2 avonden (maandag en donderdag) per week met 3 groepen ( 5km, 7,5km en 10 km) . 

De wandelingen beginnen om 18:45 uur en we lopen op 5 verschillende locaties rondom Hilversum. We starten met 4 weken op de Hoorneboeg, daarna 4 weken in het Corversbos, dan 4 weken met startpunt Orionlaan op de Westerheide, daarna lopen we vanaf het Cronebos en we eindigen met 4 wandelingen bij de Zwaluwenberg. Zo is het rondje om Hilversum compleet.

We eindigen na 20 weken met een challenge. Deze bestaat uit het lopen van 4 dagen achtereen de afstand die je altijd loopt. Deze challenge zal of lokaal of landelijk worden gehouden afhankelijk van hoe het ervoor staat met de Covid.